Ποιος είμαι

Ονομάζομαι Παναγιώτης Μεσσήνης. Ασχολούμαι με την προσωπική εκγύμναση αθλουμένων, γνωστό ως personal training. Παράλληλα εργάζομαι ως Συνεργάτης Ομοσπονδιακός Προπονητής στην Εθνική Ομάδα Ανδρών Handball, με ενεργή παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους εδώ και 30 χρόνια περίπου, αφού στο άθλημα αυτό διετέλεσα και αθλητής. Συγκεκριμένα:

  • Ως αθλητής, αγωνίστηκα σε 5 διαφορετικές ομάδες της Α1 Εθνικής Κατηγορίας (Πανιώνιος Γ.Σ.Σ., Α.Σ.Ε. Δούκα, Πανελλήνιος Γ.Σ., Γ.Σ. Ηλιούπολης, ΑΕΚ), με τις οποίες κατέκτησα 3 Πρωταθλήματα Ελλάδος και 2 Κύπελλα.
  • Μέλος όλων των Εθνικών Ομάδων (Εφήβων, Νέων, Ανδρών) της χώρας μας με 85 συμμετοχές στην Εθνική Ομάδα Ανδρών.


  • Προπονητής μικρών ηλικιών στα «Αθλητικά Απογεύματα» των Εκπαιδευτηρίων Δούκα  και στα τμήματα υποδομής του Α.Σ.Ε. Δούκα, από το 2000 έως το 2003.
  • Πρώτος προπονητής στα σωματεία της Α1, Ε.Σ.Ν. Βριλήσσια (2007 - '09) και Ιωνικός Ν.Φ. (2009 - '11) και κατόπιν στην Εθνική Ομάδα Ανδρών, ως Συνεργάτης (βοηθός), όπως προανέφερα.


  • Είμαι κάτοχος του πτυχίου CPT-NASM (National Academy of Sports Medicine), ο οποίος είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμούς εκπαίδευσης και προώθησης του personal training στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά και παγκοσμίως. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η άποψη του καθενός από εσάς, μας είναι χρήσιμη και απαραίτητη. Δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε, με το εύστοχο και ουσιαστικό σας σχόλιο. Όλα είναι ευπρόσδεκτα, όταν θα διατυπώνονται με ευπρέπεια και χωρίς άκομψες φράσεις.